Het platform voor de allerlaatste nieuwtjes in de voetbalwereld

» Geplaatst door op dec 16, 2011 in Nieuws | 0 reacties

Het platform voor de allerlaatste nieuwtjes in de voetbalwereld

V

van voetbal kunt genieten.

Een korte greep uit de selectie nieuwtjes voor deze week:

*FC Twente kampt met keepersproblemen, want Sander Boschker liep een nieuwe kuitblessure op en ook de andere doelmannen Nikolai Michailov en Nick Marsman hebben last van blessures.

*Zondag staat het duel RKC Waalwijk tegen Feyenoord op de planning. Daarvoor is Ruben Schaken weer voldoende hersteld van zijn blessure en zal hij deze wedstrijd weer aanschuiven op het groene gras. Dat meldde trainer Ronald Koeman op de website van Feyenoord.

*De landskampioen Ajax, gaan  in de winterstop niet ieder zijn eigen weg. Wel gaan ze met het hele team naar het zonnige Brazilie, niet voor een vakantie maar voor een fikse trainingskamp, compleet met een oefenwedstrijd met Palmeiras.

Ze zullen van 7 tot en met 15 januari in het geweldig mooie Sao Paolo verblijven, gelegen in het zuidoosten van Brazilie. Deze wedstrijd wordt op 14 januari gespeeld. Dus mocht je in de buurt zijn van Sao Paolo na de feestdagen en tegen die tijd, dan is Estadio Pelastra Italia de plaats om een mooi potje voetbal te kunnen zien!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>