John Guidetti gooit voetbalschoenen in dansende menigte

» Geplaatst door op dec 20, 2011 in Spelers | 0 reacties

John Guidetti gooit voetbalschoenen in dansende menigte

D

John Guidetti. John Guidetti werd gehuurd van Manchester City en Martin van Geel wil hem dan ook ontzettend graag in Rotterdam houden.

Om de mensen van Manchester ervan te overtuigen dat de jonge aanvaller zich nog prima verder kan ontwikkelen bij Feyenoord hoeven ze alleen de wedstrijd van gistermiddag te laten zien. Guidetti scoorde een loepzuivere hattrick.  De jeugdinternational werkt als een paard, geeft het team steun en is zelden egoïstisch en zorgt voor een goede sfeer in het stadion, wat wil je nog meer?  Tevens ontwikkelt hij zich verder door steeds scherper te worden voor het doel. Zo gaven de verdedigers van Twente hem gistermiddag drie keer net iets te veel ruimte, waar Guidetti maar wat graag gebruik van maakte door de bal met zijn voetbalschoen het doel in te schoppen.

Bijzonder was dat hij na zijn doelpunten op de grond ging liggen als een plank, achteraf kwam naar voren dat hij de avond van te voren ‘planking’ had gedaan met zijn vrienden. Die hij beloofde om als een plank op de grond te gaan liggen na een doeltreffer.

Na het fluitsignaal van Richard Liesveld stormde de topscorer van Feyenoord het veld in om De Vrij te bedanken. Daarna rende hij te tribunes op om samen feest te vieren met de supporters. Daar gooide hij zijn nieuwe voetbalschoenen in de dansende massa.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>