VI, de voetbal- app die absoluut niet mag ontbreken

» Geplaatst door op jan 25, 2012 in Nieuws | 0 reacties

VI, de voetbal- app die absoluut niet mag ontbreken

V

VI, een programma waar iedereen van gehoord heeft. De hilarische quotes van Johan Derksen zorgen voor menig gespreksonderwerp. Na het winnen van de Televizierring kan het imperium van Johan Derksen niet meer stuk en hij blijft zich vernieuwen.

Net voor aanvang van de nieuwe voetbalcompetitie introduceerde Voetbal International zijn app. Deze app was in de eerste instantie alleen maar te gebruiken voor iPhone gebruikers maar nu ook beschikbaar voor Android toestellen zoals de HTC Sensation. Het voordeel van deze applicatie: hij is gratis te downloaden.  Met de standaard applicatie zie je het laatste nieuws van de afgelopen 24 uur en kun je tevens luisteren naar live- stream VI Radio. Daarnaast geven diverse keuzemenu’s de mogelijkheid om snel en overzichtelijk informatie op te zoeken. Deze informatie richt zich niet alleen op Nederland maar ook op de hele wereld.

Tegen betaling is het mogelijk de applicatie nog verder uit te breiden. Er zijn twee verschillende soorten uitbreidingen:

VI PLUS
- Uitgebreid scorebord en statistieken
- Push- notificaties voor nieuws en wedstrijdgegevens
Deze dienst is te gebruiken voor een prijs van €1.59
VI TRANSFER
- Al de transfers per topcompetitie
- (Spler) details per transfer
- Push- notificaties per transfer van je favoriete club(s)
Deze dienst is te gebruiken voor een prijs van €0.79
Vrijwel alle gebruikers zijn ontzettend enthousiast over de applicatie en hij krijgt dan ook 3.5 ster in de Android Market.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>