Sporthelden aan de muur

» Geplaatst door op dec 13, 2012 in Nieuws, Spelers | 0 reacties

Sporthelden aan de muur

A

aan de muur en de schaatsers en schaatsfans Sven Kramer of Wouter Olde Heuvel.

Inspirerend idool

Het hebben van een inspirerend idool is belangrijk voor kinderen omdat zij zich daaraan kunnen optrekken. De idool is een voorbeeld en maakt het makkelijker en leuker om elke week naar de training te gaan en vol te houden om het in de wedstrijden goed te doen. Door te kijken naar de prestaties van hun voorbeelden leren kinderen ook veel. Elk kind heeft wel een speler of een deelnemer die hem of haar erg aanspreekt omdat zij zich goed kunnen identificeren met de rol die de sporter in het team heeft of de manier waarop hij of zij de sport benadert.

Negatief in het nieuws

Het is dan ook jammer dat sporthelden ook weleens negatief in het nieuws komen zoals Lance Armstrong onlangs. Gelukkig zijn kinderen flexibel genoeg om een nieuwe held te kiezen in wiens voetsporen ze maar al te graag zouden treden. Scoort Messi een paar seizoenen wat minder wellicht krijgt Ronaldo dan een kans aan de muur!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>