PSV en E.ON kiezen ook in 2014 voor elkaar

» Geplaatst door op jan 30, 2014 in Nieuws | 0 reacties

PSV en E.ON kiezen ook in 2014 voor elkaar

Ppsv-led-eonbekend gemaakt dat zij ook in 2014 klant van elkaar zullen zijn. PSV zal de stroom die gebruikt wordt in het Philips Stadion en op de Herdgang afnemen van E.ON, terwijl E.ON een business room zal blijven huren in het Philips Stadion.

Voordelen voor beide partijen

psv-eonDe nieuwe contracten zijn een vervolg op een samenwerking die inmiddels al meer dan 10 jaar stand houdt doordat beide partijen elkaar de juiste producten en diensten weten aan te bieden. Zo zorgt de samenwerking er bijvoorbeeld voor dat PSV tegen een relatief laag tarief gebruik kan maken van de energie van E.ON, terwijl de energieleverancier gebruik maakt van een veelzijdige zakenruimte op een centrale locatie in Eindhoven. Zowel PSV als E.ON zijn tevreden met het ondertekenen van de nieuwe contracten.

Duurzaam investeren

Het geld dat PSV dankzij het nieuwe contract met E.ON verdient zal overigens niet direct in nieuwe spelers worden geïnvesteerd. De grote som geld die PSV deze maand wist vrij te maken voor de huur van Brian Ruiz van het Engelse Fulham is dan ook niet aan de nieuwe deal met E.ON te danken. De club uit Eindhoven heeft namelijk al laten weten dat het geld dat wordt bespaard met de deal zal worden aangewend om nieuwe energiebesparende producten aan te schaffen.